Siirry suoraan sisältöön

Solitaire Androidille

Solitaire Androidille

Solitaire on erittäin jännittävä yksinpeli, jota pysyy nykyään pelaamaan myös mobiilissa. Peli haastaa miettimään strategisesti ja luovasti toisin kuin monet muut mobiilipelit. Ennen kuin lataat Solitaire-pelin Androidillesi, on hyvä tutustua pelin sääntöihin ja ominaisuuksiin.

Miten pelaat Solitaire-peliä mobiilissa?

Solitaire Pasianssin säännöt ovat samat niin mobiilipelissä kuin nettipelissäkin. Säännöt ovat tutut lähes kaikille, mutta ei ole pahasta tutustua perusteisiin vielä kertaalleen. Toki Solitairesta on erilaisia peliversioita, joista voi lukea osoitteessa pasianssi.online. Nyt käydään läpi kaikkein perinteisimmät säännöt.

Pelin alussa älypuhelimen näytöllä jaetaan 52 kortin pakan kortit seitsemään eri pinoon. Kaikkien pinojen päällimmäinen kortti on käännetty oikeinpäin. Vasemmassa reunassa olevassa pinossa on seitsemän korttia, mutta muuten pinoissa olevien korttien määrä vaihtelee. Jakamatta jääneet kortit siirretään sivuun.

Solitaire Pasianssissa on tarkoituksena pyrkiä siirtämään kortteja alareunan ässäpinoihin. Pienin kortti on ässä ja suurin kortti on kuningas. Kortteja pystyy vapauttamaan pinoamalla niitä arvojärjestyksessä. Kortti, jonka siirrät, on oltava erivärinen ja yhtä arvoa pienempi kuin mihin haluat sen siirtää.

Mobiilipelin uusia ominaisuuksia

Solitairen Android-pelissä on mukana uusia ominaisuuksia, joita ei kaikista nettipeleistä muuten löydy. Solitaire-ohjelmisto on täysin ilmainen ja sen pystyy lataamaan laitteelleen suoraan Google Play –kaupasta. Pelaamiseen ei edes tarvita wifi-yhteyttä, joten peli soveltuu loistavasti esimerkiksi lentomatkalle.

Solitaire-mobiilipelissä pelaaja voi voittaa palkintoja, mikäli hän onnistuu läpäisemään tietyn pelitason. Tämä luo lisäjännitystä muuten perinteiseen peliin. Kaiken lisäksi sovellus mahdollistaa etenemisensä seuraamisen tilastojen muodossa.

Pelaaja pystyy halutessaan kokeilemaan erilaisia peliversioita, jotka tarjoavat lisähaastetta todellisille Solitaire-konkareille. Jos tykkää pelata omalla tavallaan, voi pelaaja luoda oman pelipöytänsä. Ei siis ole todellakaan mikään pakko pidättäytyä Solitaire-pelin perussäännöissä. Erotu siis rauhassa joukosta!

Valitse omaan tasoosi sopiva vaikeustaso

Parasta Solitaire-mobiilipelissä on se, että pelaaja pystyy itse valitsemaan pelin vaikeustason. Kaikkein vaikeimmassa peliversiossa pelaaja näkee kerrallaan kolme korttia, kun taas helpossa pelissä näkyvillä on vain yksi kortti. Kuten muutkin strategiset mobiilipelit, vaatii Solitairekin harjoittelua. Kun koet, että olet kehittynyt pelissä, voit aina siirtyä seuraavalle tasolle. Näin pääset haastamaan itseäsi uudestaan.

Solitairen ei ole pakko olla yksinpeli

Solitaire on perinteisesti aina ollut yksinpeli, mutta nykyään pelaaja pääsee myös kisaamaan muiden kanssa. Pelaaja pystyy halutessaan jakamaan tuloksensa ystäviensä kanssa, jolloin he voivat pyrkiä päihittämään tuloksen. Parhaassa tapauksessa pääset jopa johtotaulukkoon, mikä on Solitairen kaltaisessa strategisessa pelissä loistava saavutus. Jos on kovin kilpailuhenkinen, voi pelata jopa koko maailman pelaajia vastaan, jotka ovat ladanneet laitteelleen saman viihdyttävän pelin.

Solitaire mobiilipeli tarjoaa aivoille purtavaa

Monet mobiilipelit ovat aivan liian helppoja, eivätkä tarjoa aivoille mitään haastetta. Solitaire Pasianssi on strateginen korttipeli, joka auttaa sinua kehittämään itseäsi. Strategiset pelit auttavat tutkimusten mukaan kehittämään päättelykykyä sekä kärsivällisyyttä. Näitä ominaisuuksia tarvitaan kiireisessä ja stressaavassa elämässä. Kyseessä on siis loistava tapa käyttää tauot ja vapaa-aika hyödyllisesti ja rentoutuen. Anna aivoillesi tauko kiireestä ja pelaa hetki Solitairea!

Viihdy sekä bussimatkalla että tauolla

Parasta mobiilipeleissä on se, että ne tarjoavat viihdettä tylsiin hetkiin. Saat ajan kulumaan nopeammin niin bussimatkalla kuin odottaessasi vuoroasi pankissa. Solitaire-mobiilipelin ansiosta elämässä ei ole enää yhtäkään tylsää hetkeä.

Solitaire on siis kaikin tavoin mukava peli, vaikka se onkin erittäin klassinen. Mobiilipeliin on pystytty tuomaan uusia jännittäviä ja käteviä ominaisuuksia. Solitairen ystävä pääsee haastamaan itseään niin erilaisten vaikeustasojen kuin uusien peliversioiden parissa.