Siirry suoraan sisältöön

Tarkastelussa Avast Free Antivirus: vetääkö ilmainen vertoja maksullisille

Tarkastelussa Avast Free Antivirus: vetääkö ilmainen vertoja maksullisille

Avast Free Antivirus perustuu Threat Expert -tekoälyteknologiaan ja laajaan, yli 435 miljoonan käyttäjän verkostoon, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojauksen haittaohjelmilta. Kun verkosto havaitsee uuden internet-uhan, suojaa se kaikki käyttäjät siltä välittömästi.

Avast Free Antivirus (lataa download) on saanut korkeat arvosanat ja kunniaa PCMagilta, AV-Comparativesilta, AV-Testiltä ja muilta riippumattomilta asiantuntijoilta. Itse asiassa virustorjuntaohjelma on yksi markkinoiden parhaista, joka kattaa kaikki tietoturvavaatimuksesi.

Avast Free Antivirus – Yksi alan parhaista ohjelmistoista

Avast Free Antivirus on johtava virustorjuntaohjelmisto, joka käyttää kehittyneitä koneoppimismenetelmiä puolustautuakseen kiristysohjelmistohyökkäyksiltä ja muilta vaaroilta. Siihen luottaa yli 435 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Avast Free Antivirus on ilmainen ohjelma, joka suojaa sinua haittaohjelmilta. Virukset, mainosohjelmat, vakoiluohjelmat ja troijalaiset ovat kaikki haittaohjelmatyyppejä, jotka Avast Free Antivirus havaitsee, estää ja poistaa. Wi-Fi-verkkosi pysyy turvassa, samoin kuin reaaliaikainen suojaus phishing-hyökkäyksiltä, vaarallisilta verkkosivustoilta ja ohjelmilta, jotka altistavat tietokoneen ongelmille.

Tässä joitakin Avast Free Antiviruksen hyviä puolia:

  • Avast Free Antivirus suorittaa täydellisen järjestelmän tarkistuksen ja tarkistaa tietokoneesi tietoturva- ja suorituskykyongelmien varalta ja tarjoaa välittömiä ratkaisuja.
  • Ohjelma pitää sinut turvassa reaaliajassa skannaamalla tiedostot ennen kuin ne voivat vahingoittaa tietokonettasi. Joten sinun ei tarvitse olla huolissasi.
  • Estää viruksia, haittaohjelmia, vakoiluohjelmia, lunnasohjelmia ja tietojenkalastelua tarttumasta tietokoneeseen.
  • Seuraa verkkoasi ja havaitsemme siinä olevat puutteet.
  • Lähetä epäilyttävät tiedostot automaattisesti pilvipalveluun analysoitavaksi ja auta muita Avast Free Antivirus -käyttäjiä välttämään vaara.
  • Etsi kaikki haavoittuvuudet, joita haittaohjelmatartunta voi käyttää hyväkseen, kuten turvattomat asetukset ja salasanat, epäilyttävät lisäosat ja vanhentuneet ohjelmistot.

Ilmainen vai maksullinen virustorjunta

Sinun ei tarvitse ostaa kalleinta palvelua, usein kunnollinen ilmainen virustarkistus riittää. Ilmaisen virustorjuntaohjelmiston haittapuolena on se, että sinun on ostettava lisäohjelmia, jotta voit kattaa kaikki maksulliseen versioon sisältyvät turvatoimet. Tilaukseen perustuvassa virustorjuntaohjelmistossa on enemmän ominaisuuksia kuin ilmaisessa tuotteessa.

Paras tapa suojata tietokoneesi viruksilta on käyttää virustorjuntaohjelmistoa. Se suojaa tietokonettasi yleisiltä tartunnoilta, havaitsee vaaralliset tiedostot ja sovellukset ja varoittaa sinua epäilyttävistä verkkosivustoista. Näin se auttaa pitämään tietokoneesi turvassa.

Virustorjuntaohjelmistoja on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Ilmaisissa virustorjuntaohjelmissa käytetyt tekniikat ovat varsin erilaisia ja vaihtelevat palveluiden mukaan. On tärkeää, että virustorjuntaohjelmistoa päivitetään jatkuvasti uusien uhkien myötä. Tämä auttaa suojaamaan tietokonettasi useilta internetin vaaroilta.

Maksulliset ovat kattavampia

Maksulliset virustentorjuntaohjelmat taas pystyvät tarjoamaan kattavamman suojauksen tietokoneellesi. Ohjelmistojen hyvät puolet vaihtelevat, mutta useimpien kattavien maksullisten virusturvien pitäisi pystyä tarjoamaan kattavan suojan. Ammattimainen virustorjuntaohjelma suojaa tietokonettasi ennakoivasti eikä reaktiivisesti.

Maksullisen virustorjuntaohjelmiston pitäisi myös rajoittaa haitallisten sovellusten ja haittaohjelmien toimintaa ja estää tartunta jo ennen kuin se tapahtuu. Kannattaa myös lukea läpi eri vaihtoehtojen ominaisuudet ja edut, jotta voit valita sinulle sopivan ilmaisen virustorjuntaohjelmiston.

Joissakin tuotteissa on paljon ominaisuuksia, mutta niiden käyttö ei aina ole helppoa. Toisissa ratkaisuissa voi olla yksinkertaiset, suoraviivaiset käyttöliittymät, mutta vähemmän ominaisuuksia. Muista lukea aktiivisesti Ohjelmisto-sivuston uutisia, joissa käsittelyssä on moni paras ohjelmisto. kerrotaan parhaista ohjelmistoista.

Puhelimetkaan eivät ole turvassa

Haittaohjelmat, kuten virukset, madot, troijalaiset ja vakoiluohjelmat, yrittävät päästä puhelimeesi ja häiritä sitä säännöllisesti. Suurin osa mobiililaitteiden haittaohjelmatartunnoista aiheutuu viruksista, jotka kulkeutuvat puhelimiin sähköpostin liitetiedostojen tai internetistä ladattujen tiedostojen kautta. Rikolliset voivat myös perustaa julkisia verkkoja valvoakseen verkon käyttäjien tietoja.

Pahimmassa tapauksessa riittää nopea selaus epäluotettavalle verkkosivustolle, jotta tietokone voi saastua. Sivustolle saattaa ilmestyä mainos, joka käynnistää laitteistohyökkäyksen.

Adobe Flash Player on esimerkki ohjelmistosta, jossa on ollut puutteita. Virustorjuntaohjelmat eivät vie paljon tilaa, koska ne on suunniteltu mahdollisimman kevyiksi ja huomaamattomiksi.