Siirry suoraan sisältöön

Tarkastelussa ExpressVPN ja sen  turvallisuus

Tarkastelussa ExpressVPN ja sen turvallisuus

Yksi suosituimmista VPN-palveluista on ExpressVPN. Yritys perustettiin vuonna 2009, ja se saavutti nopeasti suosiota asiakkaiden keskuudessa. Nopeat, turvalliset yhteydet ja erinomainen asiakaspalvelu ovat vain muutamia ExpressVPN:n tarjoamista eduista.

Yrityksellä on yli 1300 palvelinta 95 maassa ja yksi alan suurimmista palvelinverkoista. Palvelu on yhteensopiva kaikkien alustojen, kuten tietokoneiden, älypuhelinten, tablettien, pelikonsolien ja reitittimien kanssa. Yhdellä käyttäjätilillä voi käyttää enintään viittä laitetta kerrallaan.

VPN:t ovat erinomainen väline anonymiteetin tarjoamiseen, mutta moniin niistä liittyy huomattavia rajoituksia. Valitse paras VPN ja napsauta yhdistämispainiketta aloitussivulla.

Jos käytät ExpressVPN:ää, suosittelemme, että puhut heidän teknisen tukihenkilöstönsä kanssa selvittääksesi, soveltuuko se pelaamiseen. Voit testata palvelua ilmaiseksi ja peruuttaa sen 30 päivän kuluessa ja saada täyden hyvityksen, jos et pidä siitä.

Näin ExpressVPN toimii käytännössä

Voit ladata ExpressVPN-ohjelmiston tästä linkistä: Download. Käyttäessäsi VPN:ää, yhteytesi kulkee ensin VPN-palvelimen kautta eikä suoraan internetiin. Koska liikenne ohjataan VPN-palvelimen IP-osoitteen kautta eikä oman IP-osoitteesi kautta, verkkopalvelut luulevat, että se tulee sieltä.

Näin todellinen IP-osoitteesi ja sijaintisi pysyvät yksityisenä. VPN myös salaa internet-liikenteesi. Salaus varmistaa, että vain henkilöillä, joilla on oikeus käyttää tietojasi, on siihen mahdollisuus, ja se estää asiattomia henkilöitä näkemästä internetissä tapahtuvaa toimintaasi.

Kun käytät VPN:ää, uskot palveluntarjoajalle kaikki verkkotoimintasi tiedot. Palveluntarjoajan tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä se tekee tiedoillesi. Valitse luotettava yritys, johon sovelletaan tiukkoja tietosuojasäännöksiä, jotta voit taata, että tietojasi ei käsitellä väärin.

Ilmainen VPN saattaa olla turvallisuusongelma. VPN-palvelun ylläpitäminen ei ole halpaa. Monet ilmaiset VPN-palvelut antavat tietoja mainostajille, muiden maiden hallituksille ja jopa rikollisille ansaitakseen rahaa. Toiset saattavat tartuttaa koneeseesi haittaohjelmia tai myydä nettiyhteytesi muille.

Monen mielestä välttämätön ohjelmisto

Virtuaalinen yksityisverkko eli VPN on välttämätön tietoturvatyökalu, jolla voit suojata yksityisyytesi verkossa. Jos et käytä VPN:ää, muut voivat helposti murtautua verkkotoimintaasi. Ulkopuoliset voivat nähdä lataamasi tiedostot, pankkitilisi ja salasanasi sekä verkkosivustot, joilla vierailet. Monen käyttäjän mielestä VPN onkin välttämätön ohjelmisto.

Pahinta on se, että IP-osoitteesi on suoraan yhteydessä kaikkeen, mitä olet tehnyt. IP-osoitteesi paljastaa todellisen sijaintisi, ja sitä voidaan käyttää reaaliaikaisesti jäljittämiseen.

Voit ajatella sitä tavallisena postikorttina, jossa on viesti, nimi ja osoite kaikkien luettavissa. Kun käytät VPN:ää, kaikki verkkotoimintasi on suojattua ja todellinen IP-osoitteesi on piilotettu. Kukaan, ei edes viranomaiset tai kaikkein lahjakkaimmat hakkerit, ei näe kuka olet.