Siirry suoraan sisältöön

Avast Cleanup Premium siivoaa tietokoneesi tallennustilaa

Avast Cleanup Premium siivoaa tietokoneesi tallennustilaa

Tietokoneen eheytys on suorituskyvyn kannalta merkittävää. Se tarkoittaa tiedostojen uudelleenjärjestämistä kiintolevyllä, jotta ne ovat nopeammin käytettävissä. Tämä parantaa tietokoneen nopeutta ja lyhentää käynnistymiseen ja sovellusten lataamiseen kuluvaa aikaa.

Uusissa tietokoneissa on Flash-pohjainen tallennustila. Sellaista tallennustilaa ei tarvitse käytännössä eheyttää. Avast Cleanup Premium tyhjentää tietokoneesta paljon sekä väliaikaista että pysyvää tietoa. Voit tutustua siihen tarkemmin ja halutessasi ladata sen tästä linkistä: download.

Se sisältää tehokkaan puhdistustyökalun ja yhdellä napsautuksella saa lisätilaa hommattua jopa gigakaupalla, kun se eheyttää tietoja sovelluksissa, Windows:ssa sekä selaimissa.

Tietokonettasi saattavat hidastaa ohjelmat, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan tai joita et alun perin halunnut, kuten kokeiluversiot, ei-toivotut työkalupalkit ja esiasennetut ohjelmat.

Ne vievät tilaa, hidastavat toimintaa ja saattavat olla jopa vaarallisia. Avast Cleanup poistaa ne kaikki nopeasti. Vanhentuneet ohjelmistot saattavat aiheuttaa tietokoneellesi vikoja, kaatumisia ja tietoturvaongelmia.

Uusi Avast Cleanupin ohjelmistopäivitys pitää tärkeimmät ohjelmat ajan tasalla säännöllisesti. Näet myös, mitä tuotteita et enää tarvitse. Pilvipohjainen arviointi- ja tunnistusjärjestelmä tunnistaa turhat ohjelmistot puolestasi. Avast Cleanup Premium on nopea vastaus hitaaseen tietokoneeseen, ja siinä on komponentteja niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin ärsyttävimpien ongelmien ja kaatumisten korjaamiseen.

Kannattaako älypuhelimeen ladata virustorjunta

Useimpia viruksia ei ole suunniteltu hyökkäämään matkapuhelimiin tai tablet-laitteisiin, koska nämä laitteet eivät ole yhtä alttiita haittaohjelmille kuin tietokoneet. Raportin mukaan Android-pohjaisten puhelinten käyttäjillä on Applen kuluttajia perustellumpi syy ostaa tietoturvaohjelmia.

Suosituin ilmainen virustorjuntaohjelma, joka on ladattavissa myös Windowsille, on Microsoftin oma Defender. Se on verrattavissa moniin maksullisiin ja kaupallisiin virustorjuntaohjelmistoihin ominaisuuksiltaan.

Mobiililaitteiden suurimmat tietoturvariskit ovat käyttöjärjestelmän haavoittuvuudet ja käyttäjien välinpitämättömyys tietoturvakorjauksista. Varkaat pääsevät huolimattomuuden vuoksi helpommin käsiksi puhelimeesi, jolloin he voivat huijata sinua sosiaalisella manipuloinnilla.

Android-sovelluksia ladataan paljon. Koska vaihtoehtoja on niin paljon, on helppo tulla huijatuksi väärennetyillä sovelluksilla tai piilotetuilla ominaisuuksilla. Vaara on erityisen suuri, jos et käytä Google Play -kauppaa sovellusten hankkimiseen.

Muista huolellisuus – Avast Cleanup Premium

Vaikka erinomainen virustorjunta voi tarjota paljon turvallisuutta verkkoelämääsi, kannattaa muistaa, että paraskaan virustorjuntaohjelmisto ei välttämättä riitä, jos altistat laitteesi jatkuvasti viruksille ja muille haittaohjelmille. Siksi kannattaa muistaa vanha sanonta, jonka mukaan ohjelmistoja ei kannata ladata epäilyttäviltä vaikuttavilta sivustoilta.

Virustorjuntaohjelmiston ostaminen ja asentaminen on nykyään helppoa. Monissa tilanteissa voit olettaa, että voit aloittaa käytön 15 minuutissa latauksen aloittamisen jälkeen. Asentaminen on muutenkin helppoa ja virustorjunnan saa hetkessä päälle.

Noudata vain ohjelman lataamisen jälkeen näytöllä näkyviä ohjeita. Voit halutessasi asentaa sen myös automaattisesti, jolloin säästät vielä enemmän aikaa. Kun asennus on valmis, saat heti käyttöösi useita mukana olevia ominaisuuksia.

Troijalaiset kuriin Avast Cleanup Premiumilla

Virustorjuntaohjelmisto on eräänlainen tietoturvaohjelmisto, joka torjuu haittaohjelmia, troijalaisia ja kiristysohjelmia varmistaakseen, että tärkeät tietosi pysyvät yksityisinä.

Jos käytössäsi on riittävän tehokas virustorjunta, pystyt maksamaan laskuja sekä tehdä verkko-ostoksia luottavaisin mielin kaikilla laitteillasi. Android-käyttäjät ovat hyötyneet eniten matkapuhelimiin saatavilla olevien tietoturvaohjelmistojen laajasta valikoimasta.

IOS:n ja Androidin Google Home -sovelluksen avulla voit käyttää kaikkia yhdistettyjä laitteitasi yhdestä paikasta. Sovellus toimii myös Chromecastin, älyvalojen, Nest-oppimistermostaattien ja muiden yhteensopivien Google-laitteiden kanssa.

Google Assistant on digitaalinen apuri, joka vastaa kysymyksiin ja antaa tietoja aina silloin, kun pyydät sitä tekemään niin äänikomennolla. Tarkasteluun kannattaa ottaa sivusto, jossa käsitellään ohjelmisto perin pohjin. Ohjelmiston sivuilla päivitetään jatkuvasti tietoa parhaista palveluista myös virustorjuntaan liittyen.

Kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta, vaan monissa tietotekniikka-asioissa kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Monesti näin säästyy ajan tuhlaamiselta sekä turhilta kuluilta.